Usluge

projektovanje sistema uatomatike

Projektovanje sistema kućne automatike

Inženjerske usluge koje nudimo spadaju u domen projektovanja sistema kućne automatike bazirane na KNX ili ABB-free@home® sistemu.

Sam proces projektovanja sistema kućne automatike potrebno je podeliti u nekoliko etapa. Potrebno je detaljno sagledati potrebe i zahteve korisnika, uporediti te zahteve sa realnim mogućnostima, i kreirati sistem koji će kako zadovoljiti zahteve korisnika u ovom trenutku, tako i omogućiti naknadno proširenje i unapređenje sistema u budućnosti.

instalacija pametnog stana, pametne kuce

Postavljanje i programiranje sistema

ABB-free@home® sistem zahteva stručnu i profeionalnu instalaciju sistema od strane sertifikovanih instalatera. Sistem postavljen na ovaj način obezbeđuje punu funkcionalnost sistema i svih njegovih komponenata. Od početka do kraja, ABB-free@home® kreira jednostavnost u sistemima kućne automatike.

Podešavanje parametara svih komponenti obavlja se putem klasičnog internet preglednika, bez potrebe za specijalnim alatima i programima. Žični i bežžični elementi postaju deo jedinstvenog sistema, bez razlike na koji način komuniciraju sa sistemom. Sa ABB-free@home® sistemom do 64 žična i 64 bežžična uređaja mogu biti deo jednog sistema pametnog stana ili pametne kuće.

odrzavanje pametne kuce

Održavanje

Iako sistemi kućne automatike ne zahtevaju održavanje na nedeljnom/mesečnom/godišnem nivou, sistemi koje nudimo na tržištu omogućavaju nadogradnju elemenata sistema izmenana aplikacije, odnosno primenom novih aplikacionih rešenja.

Stalni napredak tehnologije omogućava da uz male izmene svoj sistem održavate "svežim" i omogućite mu da koristi nove tehnologije, sa ili bez ugradnje novih uređaja. Kod novih sistema koje mi projektujemo i ugrađujemo, redovno održavanje produžava i garanciju na sam sistem.

knx sistem, eib sistem

Programiranje KNX sistema

Nudimo Vam programiranje KNX sistema, bez razlike koji je proizvođač KNX opreme ili funkcije koje su postavljene pred sam KNX sistem. Programiranje uključuje upravljanje rasvetom, roletnama, klimatizacijom, multimedijalnim uređajima, kao i proširenje sistema aplikacijom za daljinsko upravljanje.

Bez razlike da li se radi o malom stanu ili nekoliko kuća, posedujemo znanje i potrebne apliakcije i licence za programiranje ove vrste sistema kućne automatike.

priprema sistema pametnog stana

SMART from START

Moderna gradnja zahteva korištenje novih materijala i tehnologija, a u svrhu gradnje ergetski efikasnih i odrzivih objekata. Sistemi kućne automatike u sprezi sa ostalim sistemima i tehnologijama čini objekat nisko energetskim , te omogucava uštedu energije i konfor. Takođe, čini da objekat koji se gradi bude u toku sa modernim tehnologijama i trendovima u svetu.

Nudimo Vam projektovanje instalacije za sistem pametnog stana koji ne menja postojeće projekte elektro instalacija, po ceni od 2 (dva) eura po kvadratu. Cena uključuje projekat pametnog stana, potrebnu kablovsku instalaciju, i proveru instalacije po polaganju.

Zašto baš mi ?

Zato što verujemo da sistem koji je u našoj ponudi i naš način rada daju najbolji sistem. Ugrađujemo isključivo opremu renomiranih evropskih proizvođača, ne sklapamo ništa u garaži ili u radionici.

Šta dobijate ?

Najjednostavniji sistem kućne automatike ikada, bez potrebe da čitate uputstvo za upotrebu. Dovoljno intuitivno da ga lako koristite od prvog dana. Sistem je ugrađen u više hiljada stanova u Evropi.

Sigurni u budućnosti

Sistem vrši automatsku instalaciju novih verzija, čime dobijate uvek aktuelan sistem automatike. Ne postoji potreba da korisnik ili instalater periodično vrši nadogradnje progama ili izmene na sistemu.

Upoznajte nas

VLADIMIR

ALEKSANDAR

DANIJELA

MILAN

Partneri

imate pitanje, predlog ili zamerku ?

Ako želite da saznate više o našim proizvodima i uslugama,
pošaljite nam email sa pitanjem ili primedbom.
Potrudićemo se da Vam odgovorimo za 48 sati.

Kontaktirajte nas