free@home

Najjednostavniji sistem kućne automatike IKADA !!!

Inovativni sistem kućne automatike ABB-free@home® nudi nebrojene mogućnosti za kreativnost u upravljanju uređajima i sistemima koji su na njega povezani. Sistem omogućava povezivanje uređaja kako prilikom ugradnje sistema, tako i sa mogućnošću da se sistem u budućnosti proširi.

Dvostruko jednostavno – postavka i konfiguracija

ABB-free@home® kombinuje sve korisne funkcije konfornog doma u jedinstveni sistem, koji je jednostavan za razumevanje i korištenje. Inicijalna konfiguracija sistema od strane instalatera odvija se putem aplikacije. Jednostavan način podešavanja parametara uređaja omogućava instalateru da postavljeni sistem programira za manje od jednog radnog dana.

Kompletno umrežavanje

ABB-free@home® transformise Vaš stan ili kuću u inteligentan dom. Svetla, roletne, klimatizacija ili grejanje upravljaju se putem aplikacije ili samog sistema efikasno i intuitivno, pa nije potrebno posebno uputstvo za upotrebu. Prekidac, upravljanje glasom, aplikacija na tabletu ili mobilnom telefonu , izbor je na samom korisniku. Bez razlike na način izdvanja komande, sistem reaguje isto i vrši zadatu komandu.

Jednostavna instalacija

Sama instalacija sistema je jednostavna koliko je to moguće. Sa žičnim ili bežžičnim senzori, kao i kombinacijama aktuatora i tastera jednostavno je postaviti sistem unutar Vašeg doma. Sama aplikacija za podešavanje parametara sistema na jednostavan način vodi instalatera korak po korak kroz podešavanje svih povezanih uređaja.

Fleksibilno

Funkcije tastera ili celog sistema može podešavati i menjati i sam korisnik, bez potrebe za radom instalatera ili programera. Sva podešavanja sistema dostupna su putem aplikacije koja je instalirana na svakom od postavljenih sistema. Na ovaj način omogućava se korisniku da izvrši izmene na sistemu koje će pratiti njegov način korištenja prostora i njegov životni ritam.Mogućnosti

Konfor sistema od samog starta. Postavljanje sistema podrazumeva podešavanje parametara opreme koja je ugrađena, i postaje sastavni deo Vašeg svakodnevnog života. Upravljanje svetlima, roletnama ili temperaturom moguće je obaviti kako putem prekidača, tako i putem apliakcije. Sa ABB free@home sistemom, korisnik ima mogućnost da sam objedini funkcije koje često koristi u jednu.

Rasveta

Potpuna kontrola rasvete u Vašem stanu ili kući.

Roletne

Upravljanje roletnama tasterom ili apliakcijom.

Klimatizacija

Upravljanje grejanjem, hlađenjem i ventilacijom.

Scene

Pokrenite set događaja jednim tasterom.

Sigurnost

Povezivanje sa alarmnim i protivpožarnim sistemom

Daljinsko upravljanje

Upravljanje putem mobilnih uređaja

Integracija

Povezivanje drugih uređaja i sistema

Geofancing

Upravljanje bazirano na lokaciji korisnika.

Logicke funkcije

Logičke funckije jednostavne za podešavanje

Upravljanje glasom

Upravljanje sistemom putem glasovnih komandi

Simulacija prisustva

Simulacija prisustva korisnika u objektu

Interfonska komunikacija

Integracija interfona u sistem pametnog stana

imate pitanje, predlog ili zamerku ?

Ako želite da saznate više o našim proizvodima i uslugama,
pošaljite nam email sa pitanjem ili primedbom.
Potrudićemo se da Vam odgovorimo za 48 sati.

Kontaktirajte nas