KNX sistem

knx sistem, eib sistem, pametna kuca

Kratko o KNX-u

Zahtevi za konforom i raznovrsnošću u kontroli, nadzoru i upravljanju sistemima klimatizacije, rasvete i kontrole pristupa kako za porodične kuće, tako i za kompleksne objekte neprestano rastu. U isto vreme, efikasno korištenje energije svakim danom je sve zahtevnije. Ljudi žele konforno, energetski održivo i sigurno mesto za život i rad, i to je mesto gde se kreira potreba za automatizacijom određenih procesa. Udobnost i sigurnost, zajedno za optimizacijom upotrebe energije može biti postignuto isključivo upotrebom pametnih sistema kontrole i upravljanja svim uređajima sistema. Svakako, ovo je pravi izazov koji uključuje ožičenje od senzora do aktuatora i do kontrolnih i monitoring uređaja. Za profesionalce, količina ožičenja znači potrebu za kompleksijnim projektovanjem sistema i instalacija, povećavajući i rizike. To je mesto gde KNX ulazi !!!

Realizacija sna o automatici

Automatizacija ne mora da bude kompliovana. Ona jednostavno zathteva sistem koji omogućava komunikaciju izolovanih uređaja, osiguravajući da svi uređaji komuniciraju i razmenjuju informacije po jedinstvenom protokolu. Proizvođač uređaja koji korisnik želi više nije limitacija . Bez razlike da li želite da upravljate rasvetom, roletnama, sigurnosnim sistemima, upotrebom i distribucijom energije, grejanjem, ventilacijom, signalizacijom, interfejsima ka drugim sistemima (LON, BACNet i slični) , daljinski upravljanjem, audio i video sistemima... Sve ove funkcije rade pod jednom kapom kao jedinstveni sistem. To je način kako kontroli sistem ili sistem automatike može biti jednostavan. To je KNX.

Maksimalna fleksibilnost i personalizacija

Mogućnosti kreiranja sistema pametne kuće ili pametnog stana su brojne. Od jednostavno uključenja svetiljke sve do razmene informacija od drugih sistema integracijom kroz specijalne uređaje. KNX pomera automatizaciju na potpuno novi nivo.

Benefiti KNX sistema

- Savremena tehnologija
- Beskrajne mogućnosti povezivanja različitih proizvođača
- Sigurnost sistema i komunikacije
- Jednostavna instalacija
- Sistem koji napreduje
- Internacionalna kompanija

Naša ponuda

Možemo da vam ponudimo kompletnu uslugu vezanu za KNX sisteme kućne automatike, i to :

- Projektovanje KNX sistema
- Reviziju projekata i KNX instalacija
- Isporuku opreme (ABB, Busch-Jaeger, Zennio)
- Programiranje sistema
- Puštanje u rad KNX sistema
- Održavanje

Kontaktirajte nas

imate pitanje, predlog ili zamerku ?

Ako želite da saznate više o našim proizvodima i uslugama,
pošaljite nam email sa pitanjem ili primedbom.
Potrudićemo se da Vam odgovorimo za 48 sati.

Kontaktirajte nas