O nama

Nekoliko reči o timu koji stoji iza sistema pametnog stana

"16 godina iskustva"

U svetu punom izazova i mnoštvu novih tehnologija dokazali su se stvarni kvaliteti. Kao kompanija usmerena na budućnost, mi smo Vaš partner za sisteme kućne automatizacije i rešenja pametnog stana i pametne kuće. Od samog početka saradnje podržavamo svoje korisnike i instalatere novim proizvodima, alatima i uslugama koje precizno odgovaraju individualnim potrebama.
Od ideje, preko planiranja i izbora sistema, preko instalacije i programiranja sistema do održavanja i post-prodajne podrške tu smo u svakom Vašem koraku ka kvalitetnom sistemu pametnog stana.


Svesno i održivo

Uštedite ne samo kroz račune za utrošenu energiju, već istovremeno čuvajte vredne resurse naše planete.

Fokus na budućnost

Fokusirani smo na održive komponente proizvoda, uz konstantan rad na ispisivanju budućnosti elektrifikacije i automatizacije.

Mission to zero

Kroz partnerstvo zajednički dajemo doprinos održivoj budućnosti. Budućnost bez emisije štetnih gasova je naša vizija.

Visok kvalitet proizvoda

Naši uredjaji nisu samo lepi, već i funkcionalni. U izboru dobavljača posebnu pažnju posvećujemo kvalitetu i robusnosti materijala.

 • Udobnost

  Uz pametne uređaje i sisteme koje nudimo, omogućavamo Vam da uživate u prednostima pametnog stana

 • Sigurnost

  Pametna rešenja nisu samo upravljanje rasvetom. Pravilna implementacija sistema značajno doprinose većoj sigurnosti i zdravlju.

 • Prilagođavanje

  Želje korisnika su odlučujući faktor u kreiranju sistema. Širok portfolio proizvoda omogućava nam da sistem prilagodimo individualnim potrebama korisnika.

 • Jednostavno proširenje

  Izborom rešenja za Vaš sistem apmetnog stana omogućićemo Vam da svoj sistem kroz period korištenja proširite u skladu sa Vašim potrebama.


Naš tim

Svaki zahtev naših klijenata je novi izazov za nas.
Dobra komunikacija sa klijentom i veliko radno iskustvo omogućavaju rešavanje zahteva na najbolji i najefikasniji način.

Klijenti o namaPonosni smo na saradnju sa svakim klijentom, od samog početka do danas.