Skip links

Termostat sobne temperature RTC-F-1.PB

35.161 рсд Cena sa PDV-om

Termostat sobne temperature RTC-F-1.PB

SKU: 2CKA006220A0276 Categories: , Tags: , ,

Description

Termostat sobne temperature RTC-F-1.PB

Dobrodošli u svet kontrole temperature uz RTC-F-1.PB termostat, vašeg pouzdanog saveznika u održavanju idealne atmosfere u prostoriji. Sa svojim kompaktnim dimenzijama od 44mmx44mmx29.4mm i elegantnim dizajnom, RTC-F-1.PB se lako uklapa u svaki ambijent.

Karakteristike:

Dinamična regulacija: Upravljački element omogućava preciznu kontrolu komercijalnih pogona ventila ili analognih pogona ventila, prilagođavajući se potrebama prostora u realnom vremenu.
Prikaz temperature: LCD ekran jasno prikazuje podešene vrednosti temperature, omogućavajući vam da u svakom trenutku imate uvid u klimatske uslove.
ABB-free@home® kompatibilnost: RTC-F-1.PB se savršeno integriše sa ABB-free@home® Zenit maskama za sobni termostat, pružajući vam potpunu kontrolu nad temperaturom u vašem pametnom domu.

Zašto odabrati RTC-F-1.PB termostat?

Uz visoku klasu zaštite uređaja IP 20 i lakoću montaže sa dubinom od samo 17,9 mm, RTC-F-1.PB termostat je nezamenjiv deo vašeg sistema upravljanja temperaturom. Investirajte u komfor i efikasnost, odaberite RTC-F-1.PB za optimalno održavanje temperature u vašem prostoru

Kupite Sada!

Unapredite svoj pametni dom uz RTC-F-1.PB Termostat sobne temperature i uživajte u praktičnom i efikasnom upravljanju ABB-free@home® sistemom.

Additional information

Tehničke karakteristike

Dimenzije (V × Š × D):44mmx44mmx29.4mm
Elementi ekrana: LCD za prikaz načina rada
Klasa zaštite uređaja: IP 20
Dubina montaže: 17,9 mm

Koristimo kolačiće kako bi osigurali svima koji koriste naš sajt da imaju najbolje moguće iskustvo.
Explore
Prevuci