Skip links

Senzorska jedinica SU-F-2.0.PB.1

11.192 рсд Cena sa PDV-om

SKU: 2CKA006220A0223 Category:

Description

Senzorska jedinica SU-F-2.0.PB.1 za svet pamentog upravljanja.

Senzorska jedinica SU-F-2.0.PB.1 je kompaktna senzorska jedinica koja omogućava prosleđivanje komandi za uključivanje, prigušivanje i pokretanje roletni do ABB-free@home® aktuatora. Ova jedinica se koristi u kombinaciji sa ABB-free@home® 4-strukim tasterom za kontrolu različitih funkcija.

Ključne Karakteristike:


Funkcionalnost: Senzorska jedinica omogućava prenos komandi za uključivanje, prigušivanje i pokretanje roletni, pružajući fleksibilnost u upravljanju osvetljenjem i roletnama.
Kompatibilnost: Idealno se kombinuje sa ABB-free@home® 4-strukim tasterom za jednostavno upravljanje više funkcija sa jednog mesta.
Elementi ekrana: LED svetla služe kao orijentacija ili prikaz aktuelnih komandi, olakšavajući korišćenje i praćenje statusa.

Zašto Izabrati Senzorska jedinica SU-F-2.0.PB.1?

SU-F-2.0.PB.1 je praktično rešenje za efikasno upravljanje osvetljenjem i roletnama u vašem domu ili poslovnom prostoru, pružajući jednostavnost, pouzdanost i funkcionalnost.

Kupite Sada!

Unapredite svoj pametni dom uz senzorsku jedinicu SU-F-2.0.PB.1 i uživajte u praktičnom i efikasnom upravljanju ABB-free@home® sistemom.

Additional information

Tehničke karakteristike

Dimenzije (V × Š × D): 44mmx44mmx23.5mm
Upravljački element: Taster gore/ dole
elementi prikaza: LED kao svetlo za orjentaciju ili prikaz
aktuelne komande
Klasa zaštite uređaja: IP 20
Dubina montaže: 14,1 mm

Koristimo kolačiće kako bi osigurali svima koji koriste naš sajt da imaju najbolje moguće iskustvo.
Explore
Prevuci