Skip links

Binarni ulaz 4 ulaza BI-F-4.0.1

15.640 рсд Cena sa PDV-om

Binarni ulaz 4 ulaza F@h BI-M-4.0.1 je sofisticiran uređaj za nadzor ulaznih signala koji pruža sveobuhvatno rešenje za detekciju i praćenje višestrukih električnih ulaza u industrijskim okruženjima. Ovaj napredni uređaj dizajniran je da omogući maksimalnu preciznost, pouzdanost i fleksibilnost u praćenju ulaznih signala.

 

SKU: 2CDG510003R0011 Categories: , Tags: , ,

Description

BI-F-4.0.1 je napredan uređaj za binarne ulaze koji podržava četiri nezavisna ulazna kanala. Namenski je dizajniran za integraciju u ABB-free@home® sistem, pružajući širok spektar mogućnosti za kontrolu i nadzor.

Detaljni opis:

Četiri nezavisna ulazna kanala: Ovaj uređaj omogućava povezivanje sa četiri različita ulazna kanala, što omogućava široku primenu u sistemima gde je potrebno praćenje više ulaznih signala.
Povezivanje sa klasičnim prekidačima ili tasterima: Može se direktno povezati sa konvencionalnim prekidačima ili tasterima za kontrolu sistema, čime se olakšava integracija sa postojećim instalacijama.
Kontrola aktuatora ili indikacija statusa: Informacije dobijene skeniranjem kontakata mogu se koristiti za kontrolu free@home aktuatora ili za indikaciju statusnih informacija, što doprinosi efikasnom upravljanju sistemom.
Napajanje preko free@home bus-a: Uređaj za binarne ulaze dobija potrebne kontaktne skenirajuće napone preko free@home bus-a, što eliminiše potrebu za dodatnim napajanjem.
Kompaktan dizajn: Zahvaljujući kompaktnim dimenzijama (39mm×40mm×12mm), moguće ga je lako instalirati u standardne 60 mm ugradne kutije ili uređajne kutije, čime se pojednostavljuje proces instalacije.

Specifikacije:

  • Broj ulaza: 4
  • Izlazni napon: 20 V–
  • Klasa zaštite uređaja: IP 20

BI-F-4.0.1 je idealan izbor za sve koji traže visoko pouzdano rešenje za praćenje i kontrolu ulaznih signala u ABB-free@home® sistemu, obezbeđujući efikasnost i fleksibilnost u upravljanju električnim instalacijama.

Additional information

Tehničke karakteristike

Broj ulaza: 4
Izlazni napon: 20 V–
Klasa zaštite uređaja: IP 20

Koristimo kolačiće kako bi osigurali svima koji koriste naš sajt da imaju najbolje moguće iskustvo.
Explore
Prevuci