O nama

Mi smo tim koji svaki dan počinje istim zadatkom znanjem i iskustvom kreiramo i unapređujemo sisteme pametnog stana.

Naš Tim

Reputaciju kompanije kao pouzdanog partnera postižemo distribucijom i instalacijom sistema kućne automatike vrhunskog kvaliteta, inovacijama i stalnim unapređenjem mogućnosti sistema. Konstantan rast i razvoj obezbeđujemo permanentnom edukacijom zaposlenih i saradnika, korištenjem alata i aplikacija poslednje generacije, kao i poštovanjem principa društveno odgovornog poslovanja.

Prateći trendove prilagođavamo postojeće sisteme trenutnim tehnologijama, produžavajući im životni vek, omogućavajući korisnicima da svoj sistem da dugo vremena imaju aktuelan sistem pametnog stana.

Takođe, želimo da inspirišemo pojedince da korištenjem sistema pametnog stana i kućne automatike doprinesu uštedi energije i energenata potrebnih za klimatizaciju prostora, a posledično i na redukciju emisije CO2 gasova.

Milica Marković

Administracija i logistika

mike dubrick

Goran Mitrović

Izvođenje i održavanje

Rethink Pedestal AlexB RBG 1

Milos Sokolovski

Izvođenje i održavanje

Nenad Delić

Elektro radovi

chelsea stoelting

Gordana Ljubisavljević

Knjigovodstvo i finansije

MISIJA

Naša misija je da kreiramo, isporučujemo i održavamo sisteme kućne automatike koji optimizuju upotrebu energije, unapređuju i olakšavaju kvalitet života naših kupaca.

Konstantnim usavršavanjem znanja podižemo kvalitet sistema i usluga koje pružamo kupcima.

VIZIJA

Naša vizija je da u očima klijenata, partnera i saradnika budemo kompanija koja se prepoznaje po svojim vrednostima, a to su :

  • profesionalnost
  • znanje
  • inovativnost
  • integritet
  • briga o ljudima

 

Imamo odgovornost da postavljamo nove standarde u poslovanju, i da svojim primerom, kvalitetom i funckionalnostima sistema koje isporučujemo podstičemo korištenje ovakvih sistema, njihov razvoj i dalju implemmentaciju.

Želite da postanete deo našeg tima ?

kontaktirajte nas