O nama

Mi smo tim koji svaki dan počinje istim zadatkom znanjem i iskustvom kreiramo i unapređujemo sisteme pametnog stana.

Naš Tim

Reputaciju kompanije kao pouzdanog partnera postižemo distribucijom i instalacijom sistema kućne automatike vrhunskog kvaliteta, inovacijama i stalnim unapređenjem mogućnosti sistema. Konstantan rast i razvoj obezbeđujemo permanentnom edukacijom zaposlenih i saradnika, korištenjem alata i aplikacija poslednje generacije, kao i poštovanjem principa društveno odgovornog poslovanja.

Takođe, želimo da inspirišemo pojedince da korištenjem sistema pametnog stana i kućne automatike doprinesu uštedi energije i energenata potrebnih za klimatizaciju prostora, a posledično i na redukciju emisije CO2 gasova.

Milica Marković

Administracija i finansije

Srđan Vorgić

Direktor prodaje

Ana Ljubenović

Korisnička podrška

Miloš Rajić

Izvođenje i održavanje

Goran Mitrović

Izvođenje i održavanje

Budimir Balaban

Ketering i dostava

Jovan Rastović

Izvođenje i održavanje

Gordana Ljubisavljević

Knjigovodstvo i finansije

Nenad Delić

Elektro radovi

MISIJA

Naša misija je da kreiramo, isporučujemo i održavamo sisteme kućne automatike koji optimizuju upotrebu energije, unapređuju i olakšavaju kvalitet života naših kupaca.

Konstantnim usavršavanjem znanja podižemo kvalitet sistema i usluga koje pružamo kupcima.

VIZIJA

Naša vizija je da u očima klijenata, partnera i saradnika budemo kompanija koja se prepoznaje po svojim vrednostima, a to su :

  • profesionalnost
  • znanje
  • inovativnost
  • integritet
  • briga o ljudima

 

Imamo odgovornost da postavljamo nove standarde u poslovanju, i da svojim primerom, kvalitetom i funckionalnostima sistema koje isporučujemo podstičemo korištenje ovakvih sistema, njihov razvoj i dalju implemmentaciju.

Želite da postanete deo našeg tima ?

kontaktirajte nas