MOGUĆNOSTI

NAŠA PONUDA

Mogućnosti sistema pametnog stana

Sistem pametnog stana nije samo sistem za daljinsko upravljanje, već mnogo više od toga. Sistem Vam omogućava objedinjavanje svih kontrolisanih uređaja u Vašem domu, i njihovu međusobnu interakciju putem aplikacije za mobilni telefon.

Primera radi, scena “Odlazak od kuće” isključuje svetla i spušta roletne, ali daje komandu robotskom usisivaču da započne usisavanje, kao i mašini za veš da startuje program pranja koji odredite. I sve to bez potrebe da otvarate nekoliko aplikacija ili pritiskate gomilu tastera. Jednostavno, zar ne ?

Velika prednost je što svim povezanim uređajima možete upravljati putem prekidača/tastera u Vašem domu, ali u putem aplikacije za mobilni telefon ili potpuno automatski. Izbor je na vama !

Pametan stan ili smart home sistemi kako se popularno zovu, tu su da Vam pojednostave i automatizuju svakodnevne radnje.

aplikacija za pametan stan

Aplikacija

Jedinstvena aplikacija ABB free@home NEXT objedinjuje sve uređaje u Vašem stanu ili kući.

Jedna aplikacija

Aplikacija za upravljanje sistemom pametnog stana povezaće sve kućne uređaje, i omogućiti Vam punu kontrolu Vašeg doma sa jednog mesta. Naravno, aplikacija će omogućiti međusobnu razmenu informacija između sistema i pojednostaviti svakodnevne obaveze.