Welcome interfonski sistem

Napredan interfonski sistem za kuće i zgrade sa mnogo dodatnih funkcija.

ABB Vam nudi moderan interfonski sistem, koji omogućava i Vama i Vašim gostima konfor, sigurnost i elegantan dizajn. Spoljne interfonske jedinice uklapaju se kako u moderne tako i u rustične eksterijere objekta, ne umanjujuću funkcije koje nude.

Veliki izbor unutrašnjih jedinica sigurno će Vas zadovoljiti kvalitetom zvuka i slike, kao i jednostavnim i elegantnim nemačkim dizajnom.

rasveta

Napredne funkcije

Potpuno novi pristup interfonskom sistemu ! Preusmeravanje poziva, izbor melodije zvona ili isključenje zvuka, pozivanje lifta, komunikacija sa mobilnog telefona sa osobom koja vas poziva, otvaranje putem QR koda ili kartice/taga samo su neke od naprednih funkcija koje naš interfonski sistem nudi.

Aplikacija

Interfonski sistem možete proširiti uređajem koji omogućava preusmeravanje poziva ka apliakciji za mobilni teleofn.

Putem sigurne i zaštićene veze komunicirajte sa osobom koja vas poziva kao da se nalazite u stanu ili kući.

Zahvaljujući  MyBuildings portalu, povezivanje je potpuno automatizovano. Nisu potrebna nikakva specijalna podešavanja na kućnom ruteru za realizaciju ove funckije.

rasveta
rasveta

Smart home ecosystem

Interfonski sistem ABB Welcome iako radi samostalno, veoma jednostavno može postati deo sistema pametnog stana i sa njim podeliti neke od funkcija.

Korisnički interfejs

Posebna pažnja kod interfonskog sistema posvećena je korisničkom iskustvu i inovacijama koje zadovoljavaju potrebe i najzahtevnijih korisnika.

Jednostavno podešavanje sistema, promena zvuka zvona, preusmeravanje poziva ili isključenje zvona prilagođeni su korisniku.

Jednostavnost korištenja

Prava genijalnost sistema krije se u jednostavnosti korisničkog interfejsa. Bez potrebe za uputstvima za upotrebu, jednostavno i intuitivno, tačko kako i treba da bude.

Podrška u aplikaciji 24/7

………

rasveta
rasveta

Dokumentacija

Instalaterima smo obezbedili sve pogodnosti, dokuemntaciju ……..

LINK ka shemama, ponudama i opisima

Specifikacija opreme za tipske sisteme

10 stanova

Dijagram sistema