Prava temperatura vašeg doma

Vi samo treba da podesite željenu temperaturu, a sistem pametnog stana će uraditi sve ostalo. Bez obzira da li je u pitanju fan coil, podno grejanje, klasična klima ili radijator sistem će postići željenu temperaturu.

 

Grejanje i hlađenje

Grejanje, hlađenje, klimatizacija , ventilacija

Upravljanje grejanjem i hlađenjem sa efikasnom regulacijom sobne temperature je lako uz podesiv termostat ili mobilnu aplikaciju. Ovaj sistem može kontrolisati radijator, fan coil, podno grejanje ili drugi sistem grejanja i hlađenja u objektu.

Dovoljno je da na termostatu ili aplikaciji za mobilni telefon podesite željenu temperaturu, a sistem će se pobrinuti da uključi ili isključi radijator, fan coil, podno grejanje ili drugi sistem grejanja i hlađenja koji se nalazi u objektu.

Takođe, sistem će se pobrinuti i za racionalnu upotrebu energije potrebne za grejanje ili hlađenje objekta, čime ostvarujete velike uštede.

Sistem poseduje mogućnost upravljanja vremenskim komandama, pa možete jednostavno programirati termostat, čime će Vaš dom uvek održavati temperaturu koja Vam najviše odgovara.

Upravljajte temperaturom Vašeg doma na jednostavan način, termostatom, aplikacijom za mobilni telefon/tablet ili automatski. Izbor je na Vama !

BAŠ ZA VAS

Odaberite svoj sistem

Sistem pametnog stana ne nudimo kao tipsko rešenje, već ga u potpunosti prilagođavamo zahtevima korisnika i opremi kojom je potrebno upravljati.

Različiti sistemi u našoj ponudi sigurno će kvalitetno odgovoriti svakom Vašem zahtevu.