Simulacija prisustva

simulacija prisustva

Osećaj sigurnosti i kada niste kući.

Simulacija prisustva, kao je standardna funkcija free@home sistema pametnog stana, omogućava korisniku sistema da snimi nedeljnu sekvencu događaja odnosno komandi koje se izvršavaju. Ovo znači da se sistem može ponašati kao da su korisnici u objektu, uključivati ili isključivati svetlo, podizati i spuštati roletne ili izvršavati neku drugu komandu koja stvara privid da ste prisutni u objektu.

Primera radi, sistem će uključivati svetka u pametnom stanu, podizati i spuštati roletne, ili aktivirati druge potrošače po želji korisnika, a radi stvaranja privida da se u pametnom stanu ili pametnoj kući nalazi neko.

U pametnoj kući ili u pametnom stanu funkcija simulacije prisustva može biti aktivirana i izmenjena lokalno ili putem aplikacije sa bilo kog mesta. Bez razlike da li ste na poslovnom putu, na odmoru ili u prodavnici pored kuće. Putem aplikacije na mobilnom telefonu možete pokrenuti set događaja ili proveriti stanje uređaja u Vašoj pametnoj kući ili pametnom stanu.

Samo podešavanje uključenja i isključenja uređaja u simulaciji prisustva je veoma jednostavno, i može se podesiti ili izmeniti sa tablet uređaja ili računara.

imate pitanje, predlog ili zamerku ?

Ako želite da saznate više o našim proizvodima i uslugama,
pošaljite nam email sa pitanjem ili primedbom.
Potrudićemo se da Vam odgovorimo za 48 sati.

Kontaktirajte nas