Kontrola multimedijalnih uređaja

Kontrola muzičkih uređaja

audio uredjaji

Muzika je deo naše svakodnevne rutine. Zamislite svu svoju muziku, uređaji za kućnu zabavu i zvučnici su povezani, tako da možete slušati sve što poželite bilo gde u vašem domu. Audio Multiroom tehnologija čini sve ovo mogućim. Možete puštati svu svoju muziku, podeliti je sa prijateljima i porodicom, pa čak i pristupiti melodijijama na uređajima.

Vaša muzika ne ostaje samo na jednom mestu - ona može biti gde god vi to želite. Možete ujutru pustiti svoju omiljenu pesmu i ona će vas pratiti kroz prostorije u vašem domu dok se spremate za posao. Ili možete da je slušate dok kuvate večeru u kuhinji, a kasnije slušate istu muziku dok jedete večeru u dnevnoj sobi . Bežični audio sistemi su odlični za održavanje kućnih žurki. Stavite zvučnik u svaku sobu i pustite svoju omiljenu muziku po celom stanu. Čak možete puštati drugačiju muziku u različitim sobama - kontrolišući sve sa svog pametnog uređaja.

Pametan stan omogućava kontrolu muzičkih uređaja i multiroom audio sistema putem različitih protokola. Postoji mogućnost upravljanja i audio-video serverima.

Kontrola AV sistema

audio video sistemi

Pomoću IC emitera i aplikacije za vizuelizaciju moguća je kontrola audio-video uređaja.

Pametan stan u svojoj ponudi vam pruža mogućnost pozivanja unapred definisanih scena ili makroa. Na taj način se aktiviraju događaji koji se izvršavaju simultano jedan za drugim po željenom redosledu. Možete da gledate kućni bioskop tako što ćete prilagoditi prostor svojim potrebama. Podesiće se intezitet rasvete na željenu vrednost, regulisaće se temperatura u prostoriji paljenjem / gašenjem klimatizacije, roletne će se automatski spustiti. Vaš dom se prilagođava vašim potrebama, a da ne razmišljate o tome.

SONOS

integracija sonos uredjaja

Sonos je pametan sistem HiFi bežičnih zvučnika i audio komponenti. On ujedinjuje svoju digitalnu muzičku kolekciju u jednoj aplikaciji. To je HiFi bežični sistem čije su funkcije integrisane u aplikaciju za vizuelizaciju.

Uključite vaša čula i osetite kako se zvuk pretvara u sliku

Osetite kako muzika oživljavaju kada "uronite" u Sonos zvuk. Čujte svaku pesmu i svaki instrument kao da ste bili u studiju ili u prvom redu na koncertu vaše omiljene muzičke grupe.

Kontrolišite svaku prostoriju, sa bilo kog uređaja

Koristite svoj pametni telefon, tablet ili računar da biste pustili različite pesme u svakoj sobi, grupisali prostorije ili čuli isti ritam svuda po stanu ili kući.

Imajte pristup celokupnoj muzičkoj kolekciji na zemlji

Slušajte muziku koju volite, bez obzira gde "živi". Zamislite svoju muzičku biblioteku, muzičke usluge i više od 100.000 besplatnih radio stanica, podcast-ove i razorne emisije zvuka koji se čuju u svakoj prostoriji.

Jednostavno podešavanje, kontrola i proširenje sistema

Nema ožičenja, kompleksnog programiranja. Postavite Sonos zvučnik bilo gde u kući i povežite ga na kućnu WiFi mrežu sa intuitivnom mobilnom aplikacijom. Izgradite kuću punu zvuka, sobu po sobu i kontrolišite ceo svoj kućni audio sistem sa vašeg telefona ili tableta.