Savremeni način života podrazumeva mnogo različitih obaveza – poslovnih, porodičnih, društvenih itd. Često, obaveze i napori uloženi da se udovolji svim zahtevima modernog načina življenja iscrpljuju prosečnog čoveka do te mere da je vreme za odmor, rekraciju, druženje i slobodne aktivnosti postalo veoma dragocen resurs. Sistemi pametnog stana ostavljaju značajno vreme korisniku za slobodno raspolaganje, oslobađajući ga brige o ambijentalnoj temperaturi, optimalnom i racionalnom osvetljenju, klimatizaciji, obezbeđujući mu uvek željeni nivo zabave, opuštanja, bezbednosti ljudi, materijalnih dobara i sl. Osećaj zadovoljstva korisnika je neuporediv u odnosu na konvencionalne objekte. Sa našim rešenjem možete iskazati svoju individualnost. Moderne instalacije čine vaš život lepšim i jednostavnijim, a vaš dom prepoznatljivim.

Integracijom svih električnih elemenata, HVAC-a (grejanja, klimatizacije, ventilacije), roletni, žaluzina, uz povezanost video nadzora, interneta, telefonije, multimedije, ostvarujemo izuzetno sigurno i jednostavno upravljanje.

Inteligentne instalacije primenjive su, mogli bismo reći, na svim objektima, bez obzira na namenu. Naravno, svaku primenu moramo opravdati kvalitetnim rešenjima i razlozima. Inteligentna instalacija prvenstveno će podići komfor prostora koji pokriva sigurnost ljudi i materijalnih dobara, racionalizovati utrošak električne energije i drugih energenata. Ovo su, svakako, samo primeri i ne obuhvataju sve funkcije koje sistem može pokriti.

Svaki dan

Ne gubite vreme na dugotrajne rutinske poslove. KNX će vam biti diskretan i pouzdan sluga. Recite sistemu što treba pratiti i kontrolisati. Inteligentni sistem kućne automatizacije će obaviti ostatak i automatski će vas obavestiti o rezultatima.

Prilagođen komfor

Savršeno postavljeno svetlo u dnevnoj sobi, u večernjim satima samo jednim pritiskom na taster. Kada pozovete goste, možete definisati osvetljenje i muziku u skladu sa prilikom. Olakšajte svoje buđenje i odlazak na spavanje pozivanjem unapred definisanog skupa pravila, makroa, koji će umesto vas, automatski da pripreme kupatilo za tuširanje, upale vašu omiljenu muziku, ugase sva svetla, uključe aparat za kafu, podignu/spuste roletne. Dozvolite da vaš dom misli umesto vas.

Što se često koristi, mora biti dobro

Zatvaranje roletni i zastora se upravlja zavisno od spoljnog svetla, vremena ili potrebe za najveći komfor stanovanja. Sva rasveta lako može biti isključena preko centralnog upravljanja.

Sve na prvi pogled

Dostupno je sa vašim iOS ili Android uređajem na kome je instalirana aplikacija za vizuelizaciju. Sve se dešava na jedan klik ili automatski. Osetite udobnost iz vaše fotelje i budite u interakciji sa vašim stanom. Celim sistemom može se upravljati i preko smart uređaja, na kojem je ostvaren potpuni uvid u stanje objekta, čime se postiže potpuna udobnost. Aplikacija ima pripremljene razne scene osvetljenja i razne režime rada grejanja, klimatizacije, odsustva stanara i drugih aplikacija. Ona nam daje jednostavan i brz uvid u stanje celog sistema, a pomoću njega vrlo jednostavno se biraju željene aplikacije ili komande.