JABLOTRON ALARMNI SISTEMI

Sigurnost pre svega

Jablotron je češka kompanija koja proizvodi hibridne alarmne sisteme, i čiji smo partner za teritoriju Srbije. Iz ponude ovog proizvođača izdvajamo alarmni sistem JABLOTRON 100 sa revolucionarnim sistemom kontrole koji je sjajno rešenje za zaštitu vlasnišva i ljudi od provale, požara, poplave ili pljačke. Takođe JA-100 sistem ima mogućnost proširenja funkcionalnosti alarmnog sistema na daljinsko upravljanje potrošačima, simulirajući sistem pametne kuće.

JA-100 je profesionalni bezbednosni sistem koji zahteva profesionalnu instalaciju od strane obučenog instalatera, što naša kompanija i jeste. Alarm JA-100 omogućava korišćenje kombinacije žičanih i bežičnih uređaja, što ga čini izuzetno fleksibilnim rešenjem za skoro sve tipove instalacija. Fleksibilno se prilagodjava bezbednosnim zahtevima bilo kompanije ili domaćinstva, pri tom ostajući lak za upravljanje. Ovi, naizgled nekompatabilni zahtevi, zadovoljeni su revolucionarnom patentiranom sistemskom kontrolnom jedinicom. Novina u vezi sa ovim alarmom nije samo u načinu kontrole, već u celoj njegovoj arhitekturi. Opseg i varijabilnost uređaja, struktura magistrale, novi bežični protokol, kao i mogućnosti komunikacije za pristup i usluge udaljenim korisnicima čine JA-100 bezbednosni alarmni sistem vanvremenskim.

Kompletan Jablotron alarmni sistem, kao i sve povezane uređaje sa funkcijama pametne kuće moguće je kontrolisati putem besplatne aplikacije za Apple ili Android telefone. Alarmni sistem Jablotron odlikuju fleksibilnost oličena kroz modularni dizajn, jednostavno upravljanje i pristupačnu cenu. Visoka dostupnost povećana je servisom Jablotron Cloud, zahvaljujući kome se ovim sistemom može upravljati bilo kada i sa bilo kog mesta.Preuzmite JABLOTRON flajer Preuzmite JABLOTRON katalog

imate pitanje, predlog ili zamerku ?

Ako želite da saznate više o našim proizvodima i uslugama,
pošaljite nam email sa pitanjem ili primedbom.
Potrudićemo se da Vam odgovorimo za 48 sati.

Kontaktirajte nas