Welcome by ABB - Interfonska komunikacija

interfonski sistem

Welcome interfonski sistem

Činimo sve da oblikujemo budućnost i kreiramo moderan ambijent u kojem vredi živeti. Inovativnim rešenjima i inteligentnim sistemima želimo da povežemo sigurnost sa komunikacijom. Rešenja koja štede. Interfonski sistem ABB-Welcome i ABB-Welcome IP otvara nove mogućnosti sa obe strane vrata: posetiocima i stanarima. Elegantan dizajn, povećana sigurnost i beskrajan konfor.

Beskrajne mogućnosti

Zahtevi naših klijenata variraju od osnovnih do kompleksnih. Sa 12 funkcionalnih modula, ABB-Welcome može da odgovori na sve zahteve klijenata. Modularnost sistema obezbeđuje optimalno rešenje za svaki zahtev koji se postavlja pred interfonski sistem. Kombinacija funkcionalnih modula omogućava da se sistem kreira tačno po želji korisnika, kako izgledom tako i funkcijama. Bez ograničenja u broju uređaja i komunikacionih kanala, instalacija postaje jednostavnija, bez razlike da li je u pitanju jedna kuća ili zgrada sa više spratova.

Sigurna komunikacija

Komunikacija spoljne i unutrašnje jedinice pruža kvalitetnu, ali i sigurnu komunikaciju. Neke od funkcionalnosti sistema su i pozivanje stan-stan unutar iste zgrade, ili soba-soba unutar istog stana, kao i ostavljanje poruka stanarima i posetiocima.

Kada izgled sretne funkcije

Dobar dizajn nije samo izgled, već i funkcionalnost. ABB Welcome i Welcome IP interfonski sistema je elegantno rešenje za interfonsku komunikaciju, i izgledom i funkcionalnostima koje nudi. Visok kvalitet materijala, daljinski pristup sistemu, video nadzor i mnogo drugih funkcija.


imate pitanje, predlog ili zamerku ?

Ako želite da saznate više o našim proizvodima i uslugama,
pošaljite nam email sa pitanjem ili primedbom.
Potrudićemo se da Vam odgovorimo za 48 sati.

Kontaktirajte nas