Interfonski Sistem

U pripremi !
U pripremi !

Modularnost

Izbor modula i sklapanje uređaja po tačnoj želji i zahtevima kupca. Bez nepotrebnih modula.

Full duplex

Pona dvosmerna komunikacija sa suspenzicoj pozadinske buke obezbeđuje čist zvuk.

Kontrola pristupa

Čitač otiska prta, čitač kartice ili tastatura, izbor je na korisniku. Pozivanje lifta prilikom otvaranja vrata, samo je jedna od mogućih funckija sistema.

Sigurnost

Sistem prati sve ostvarene pozive i ima mogućnost da pamti datum i vreme zajedno sa fotografijom sa kamere interfona.

Unutrašnje jedinice

Sa ili bez monitora, velikih tastera sa jednostavnim simbolima čini ovaj sistem pristupačnim svakom korisniku.

Daljinski pristup

Sistem ima mogućnost da sve pozive interfona, ukoliko se ne javite u kući, preusmeri na mobilni telefon putem interneta, i omogući punu funckionalnost kao da se nalazite u kući.

ABB Welcome interfonski sistem

Želimo u svom domu moderan ambijent vredan žiljenja u njemu. Sa inovativnim pametnim rešenjima obezbeđujemo sigurnost i komunikaciju u celom domu. Intefonski sistem ABB-Welcome i ABB-Welcome IP otvaraju nove mogućnosti sa obe strane ulaznih vrata vašeg doma: kako stanarima, tako i posetiocima. Konforno rešenje koje pruža sigurnost i elegantan dizajn.

Beskrajne mogućnosti

Naši kupci imaju različite zahteve, od jednostavnih do kompleksnih. Koristeći funkcionalne module, ABB-Welcome može da odgovori na svaki zahtev. Modularnost znači optimalno rešenje interfonskog sistema za sve tipove novih objekata, kao i za objektr koji se renoviraju. Različite funkcionalnosti koje sistem poseduje omogućavaju da bude sastavljen baš po želji kupca.