Daljinsko upravljanje

daljinsko upravljanje pametnim stanom

Daljinsko upravljanje sistemom putem aplikacije

Putem aplikacije za iPhone, iPad ili Android uređaje, vaš stambeni objekat koji ima instaliran ABB-free@home® sistem može se kontrolisati bilo kada i sa bilo kog mesta.

Možete upravljati rasvetom, regulisati temperaturu u prostorijama, kontrolisati roletne i žaluzine i mnogo više od toga. Sa besplatnom ABB-free@home® aplikacijom možete upravljati celim pametnim stanom bez potrebe da instalirate računar ili server jer aplikacija omogućava direktnu komunikaciju sistema sa mobilnim uređajima.

Takodje, aplikacija ima mogućnost daljinskog pokretanja scena ili simulacije prisustva, kao i uvida u stanje svih povezanih uredjaja u ABB-free@home® sistemu.

Mogućnost da otvorite daljinski vrata ili kapiju, pokrenete zalivanje dvorišta ili uključite grejanje/hlađenje pre nego što stignete kući, samo su neke od prednosti aplikacije.

MyBuildings portal omogućava komunikaciju sa vašom kućom sigurnu, povezujući Vaš mobilni uređaj i sistem pametnog stana, uz TLS ekripciju, što ovoj komunikaciji daje dodatnu sigurnost.

Aplikaciju je moguće instalirati i koristiti na neograničenom broju uređaja unutar sistema, bez razlike u funkcionalnosti. • Preuzmite aplikaciju za iPhone ili iPad uređaje

 • Preuzmite aplikaciju za Android uređaje
 • imate pitanje, predlog ili zamerku ?

  Ako želite da saznate više o našim proizvodima i uslugama,
  pošaljite nam email sa pitanjem ili primedbom.
  Potrudićemo se da Vam odgovorimo za 48 sati.

  Kontaktirajte nas